La regidora Francina Molina abandona el grup Més Ràpita per desavinences amb el portaveu

A la decisió de Francina Molins, en les darreres hores se li han sumat i s' han desvinculat de Més Ràpita Àngel Rangel, David Reverter, Merchu Peréz i Juan José Rangel

Aguaita.cat
26 de març del 2021
Actualitzat el 29 de març a la 13:03h
Francina Molina i Pedro Hernández quan van pendre possessió del càrrec de regidors de Més Ràpita
Francina Molina i Pedro Hernández quan van pendre possessió del càrrec de regidors de Més Ràpita | Més Ràpita
Durant el ple municipal del mes de març, la regidora de Més Ràpita Francina Molina ha anunciat que abandonarà el grup mR i passarà a ser regidora no adscrita de l'Ajuntament.

Segons ella mateixa explica per desavinences amb el portaveu Pedro Hernández.

En el plenari, Molina ha explicat que "quan es treballa amb un grup de persones s'ha de treballar a gust, amb ganes i amb la llibertat de poder aportar opinions sense que ningú et jutge i et qüestione la feina feta". Davant este treball considera que hi ha d'haver un líder "que escolta, no amenaça, una persona que guia i acompanya en tot moment".

En les declaracions dirigides al ple, Francina Molina diu "haver treballat amb nervis, plors i per salut, abandona este grup municipal".

El president de Més Ràpita segons les declaracions de la regidora, tenia previst fer el mateix dilluns. Per això Francina Molina diu haver-se adelantar en pendre la decisió pel que ella considera "poc diàleg lliure i democràtic i en què s'ha volgut apartar de l'executiu a quatre dels sis membres convocats" explica. La raó d'això afirma "és que des de fa cinc mesos que se li demanava al portaveu que fes un pas al costat i deixes actuar a la gent jove del poble".

Diu " no fer un pas enrere sinó endavant pel bé del poble".
Hernández s'ha defensat dient que al cap de 48 hores de les eleccions municipals de 2019 la sra. Molina "ja li va demanar que renunciés al seu càrrec per " que ella fós número u i el seu nòvio el número dos". Pedro Hernández reitera que fa molts anys que està en política i que es va comprometre a deixar pas als dos anys que "per això va donar la cara com a número 1 i la gent el va votar".

A la decisió de Francina Molins, en les darreres hores se li han sumat i s' han desvinculat de Més Ràpita deixant el partit Àngel Rangel, David Reverter, Merchu Peréz i Juan José Rangel per les mateixes raons que exposa públicament Francina Molina.