Francesc Vallespí pren el relleu a Jordi Jordan com a vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre

El fins ara portaveu de Movem Terres de l'Ebre renuncia al càrrec a l'ens comarcal després d'haver estat elegit diputat al Parlament

per Redacció, Tortosa | 23 de març de 2021 a les 18:28 |
Jordi Jordan i Francesc Vallespí, en una imatge d'arxiu. | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El regidor de Movem Tortosa Francesc Vallespí prendrà el relleu de Jordi Jordan com a Vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre, segons ha informat Movem Terres de l'Ebre en un comunicat. Pel que fa a les tasques de portaveu de Movem Terres de l’Ebre que fins ara exercia Jordan seran assumides pel ja sonseller d’Ensenyament i Joventut i també regidor de Movem Roquetes, David Poy. Tant Vallespí com Poy prendran possessió dels respectius càrrecs al proper ple ordinari del Consell Comarcal del mes d’abril, un cop acceptada la renuncia de Jordan pel plenari.

D’esta manera, la composició del Consell Comarcal del Baix Ebre es manté com fins ara només havent-t’hi un canvi de membres, tenint en compte que Francesc Vallespí continuarà encapçalant les àrees de d’Ensenyament, Joventut, Turisme i Cultura com fins ara havia fet Jordi Jordan. Per tant, Movem Terres de l’Ebre continuarà exercint les mateixes responsabilitats de govern a l’ens comarcal. En este sentit cal recordar que este relleu es fa efectiu seguint el codi ètic de Movem Terres de l’Ebre per tal d’evitar l’acumulació de càrrecs dels seus membres electes, tenint en compte que Jordan ha estat elegit diputat al Parlament de Catalunya i que és regidor a la ciutat de Tortosa. Es també per esta raó que el portaveu de Movem Terres de l’Ebre renunciarà a més a més "a una bona part del sou que començarà a percebre com a diputat i a la totalitat de les indemnitzacions percebudes com a regidor, les quals seran entregades a entitats socials de la ciutat", segons apunta el comunicat. 

 

Participació