La consellera Budó visita diverses obres del PUOSC a les Terres de l'Ebre

Pla general de la consellera de Presidència, Meritxell Budó, acompanyada de l'alcalde i regidors del govern municipal d'Ascó en la visita a les obres que el PUOSC finança al carrer Alta Castell.
Pla general de la consellera de Presidència, Meritxell Budó, acompanyada de l'alcalde i regidors del govern municipal d'Ascó en la visita a les obres que el PUOSC finança al carrer Alta Castell. | ACN
Aguaita.cat
18 de març del 2021
Actualitzat a les 18:39h
La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha continuat este dijous amb les visites territorials als diferents pobles de Catalunya per conèixer el desenvolupament i l’evolució dels diversos equipaments i infraestructures que formen part del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC).

Durant la seva visita a Ascó, Budó ha recordat que “la recuperació d’aquest Pla de cooperació econòmica del Govern de la Generalitat amb el món local ha permès modernitzar infraestructures; millorar serveis de connectivitat o serveis de competència municipal en els nostres pobles”. En aquest municipi, ha visitat les obres de la urbanització del carrer d’Alta Castell, que pertanyen al PUOSC 2023-2024.

Es tracta dels treballs d'urbanització del carrer Alta Castell, iniciat el 2001 i paralitzat fins este moment. Segons l'alcalde asconenc, Miquel Àngel Ribes, el projecte permetrà millorar la mobilitat dins del nucli antic i també l'evacuació en cas d'accident nuclear.


El PUOSC 2021-2024 ha estat dotat amb 250 milions d’euros i preveu dur a terme més de 2.100 actuacions a diferents ajuntaments i ens locals de Catalunya.

Este matí, la consellera Budó acompanyada del delegat territorial del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, i de la directora dels Serveis Territorials de Presidència a les Terres de l'Ebre, Rosa Reig ha visitat la Palma d’Ebre i Ascó. Esta tarda coneixerà l’estat de les obres del PUOSC de Masdenverge i la Galera.