L’empresa Jabil invertirà 12 milions d’euros en una planta d’envasos de paper a l’Aldea

La inversió inclou nova automatització i maquinària per augmentar la capacitat d’embalatge per als mercats nord-americans i europeus

L'alcalde, Xavier Royo, i la tinent d'alcalde Irenen Negre, davant la planta actual.
L'alcalde, Xavier Royo, i la tinent d'alcalde Irenen Negre, davant la planta actual. | Cedida
Aguaita.cat
18 de març del 2021
Actualitzat a les 15:36h
L’empresa nord-americana Jabil invertirà 12 milions d’euros en una nova planta d’envasos de paper a l’Aldea, segons ha anunciat l’Ajuntament de la població del Baix Ebre. La inversió inclou nova automatització i maquinària per augmentar la capacitat d’embalatge per als mercats nord-americans i europeus. Esta expansió crearà la primera tecnologia a escala basada en paper del mercat, ja que Jabil oferix les innovadores capacitats de modelat de pasta ecològic a noves geografies i permet la producció de centenars de milions de nous paquets de paper.

Jabil està realitzant esta inversió en resposta a la demanda del mercat de béns empaquetats per al consumidor. Segons Euromonitor, els consumidors preferixen els envasos de paper que les alternatives que aprofiten el metall o el plàstic.

L’alcalde de l’Aldea, Xavier Royo, en un vídeo publicat a les xarxes socials, ha mostrat la seua alegria per esta inversió que arriba a l’Aldea: “L’empresa Jabil construirà una planta al polígon Catalunya Sud, al terme municipal de l’Aldea, d’envasos de paper, amb una inversió de 12 milions d’euros”, ha anunciat.

La inversió global de Jabil inclou una expansió de les instal·lacions actuals, així com el subministrament de nous equips i automatització. Esta inversió accelera la maduració dels envasos de paper en entorns comercials, des de l'aplicació de nínxols concrets fins a l'escala de marca global.