La Junta Rectora de la Cooperativa Olivarera de Camarles apunta que la nau no s'ha subhastat

Des de l'entitat diuen que el sistema no va detectar l'ingrès fet per l'entitat, per això es va activar la subhasta, quedant posteriorment sense efecte

per Aguaita.cat , Camarles, 17 de març de 2021 a les 12:25 |
Exterior de la nau de la cooperativa olivarera del Baix Ebre, a Camarles. | Cedida
La Junta Rectora de la Cooperativa Olivarera de Camarles ha declarat a través d'un comunicat que la nau on operaven fins ara no s'ha subhastat, així com que l'immoble continua sent propietat de la Cooperativa.

"Per tal solucionar el deute reclamat per l'entitat CAIXABANK, S.A. a través del Jutjat de 1ª Instància nº 3 de Tortosa, la Junta Rectora seguint les instruccions de seu advocat, va fer les gestions oportunes per tal de satisfer el deute reclamat, abans que tingués lloc la subhasta", declaraven des de la Junta, tot afegint que donat que el tràmit de subhasta s'activa electrònicament, el sistema no va detectar l'ingrés al compte del Jutjat dels diners reclamats a temps per deixar-la sense efecte. "Els serveis jurídics de la Cooperativa Olivarera de Camarles han treballat per resoldre aquest malentès i que es declari nul·la la subhasta", apuntaven.


D'altra banda, lamentaven també que "aquesta circumstància hagi estat aprofitada una vegada més per algun grup del municipi, amb l'objectiu de generar confusió i malestar entre els cooperativistes", deien des de l'entitat, referint-se al grup de Junts, encapçalat per l'exalcaldessa Sandra Zaragoza.

 

Participació