La plataforma de comerç en línia d'Amposta renova la seva imatge

Els comerciants s'han constituït en l'associació Market Place d'Amposta per tirar endavant amb les campanyes de publicitat i les formacions

Aguaita.cat
17 de març del 2021
Actualitzat a les 9:53h
L'Associació oferirà un programari de gestió de comerç de forma gratuïta durant un any.
L'Associació oferirà un programari de gestió de comerç de forma gratuïta durant un any. | Flickr
L'Ajuntament d'Amposta ha renovat la plataforma digital amposta.market, el marketplace digital del comerç de proximitat de la ciutat, que ja es va estrenar el 2019. Ara, llueix un nou disseny i és adaptable a telèfons intel·ligents. "Aquesta plataforma s'emmarca en el Pla de Digitalització del Comerç d'Amposta, dins del Pla de Dinamització A la Vora; és una altra de les iniciatives amb les quals l'Ajuntament d'Amposta se situa al costat del comerç local", explica Susanna Sancho, regidora de Comerç i Mercat Municipal. En el mateix pla es troba també la implantació del servei de repartiment a domicili Teuporto, amb conveni amb Fecoam (Federació de Comerç d'Amposta) i l'Associació de Restauradors d'Amposta.

Els comerciants presents a la plataforma de venda en línia s'han constituït en l'associació MarketPlace d'Amposta per tirar endavant amb les campanyes de publicitat de l'espai i amb la formació i assistència tècnica a les botigues. A més, com a novetat, l'associació MarketPlace Amposta ofereix un programari de gestió del comerç, que enllaça directament els estocs físics del comerç amb l'estoc del marketplace. Aquest programari serà ofert de manera gratuïta durant un any.

A banda, segons la regidora, el consistori està treballant també per incloure la venda d'entrades d'espectacles, concerts i rutes turístiques a través de la plataforma.