El Campus Winners de bàsquet femení també dona suport al projecte Emma

Es preveu que més de 200 persones participin en el campus Winners, que se celebrà per setè any consecutiu a Amposta

per Aguaita.cat, Amposta | 11 de març de 2021 a les 09:34 |
Participants d'una edició anterior del campus de bàsquet femení Winners, a Amposta. | Cedida
El campus Winners de bàsquet femení col·laborarà amb el projecte Emma, dedicat a la recerca del càncer de mama. Després de sis anys organitzant-se al Centre de Tecnificació de les Terres de l'Ebre d'Amposta, aquest any s'ha decidit que el campus aportarà el seu granet de sorra al projecte de recerca. Concretament, per cada inscripció formalitzada al campus, es farà una donació de 5 euros al projecte.

"La unió entre el Projecte Emma i el Campus Winners representa alguns dels valors pels quals lluitem des del consistori: el treball en equip i la solidaritat", reconeixia Iris Castell, regidora de Promoció i Turisme Esportiu. Per la seva part, el fundador i responsable del campus Winners, Francesc Canals, deia que "nosaltres creiem que el progrés neix del treball en equip i la col·laboració, és per això que vam considerar idoni participar amb el projecte Emma, que està fent una tasca admirable i, a sobre, és un projecte que neix al mateix territori, a les Terres de l'Ebre".


Carlos López, Coordinador de territorial de l'ICS a les Terres de l'Ebre, agraïa que s'hagi creat aquesta associació. "L'esport està estretament relacionat amb la salut i, a més a més, aquesta col·laboració ens donarà molta visibilitat arreu del territori; estem més que contents que hagin pensat amb nosaltres", reblava. El campus Winners acull, cada any, més d'un centenar de jugadores de bàsquet del país, i també de fora, al complex esportiu del centre de Tecnificació de les Terres de l'Ebre. "Hem de donar gràcies també a l'Ajuntament d'Amposta que ha estat un suport clau per a dur a terme el campus i compta amb unes instal·lacions idònies per al seu desenvolupament", apuntava Carlos López.

El campus té una durada d'una setmana i s'acostumava a fer tres torns. Enguany, però, s'afegeix un torn més, el de la categoria mini/infantil per a les jugadores més joves, fent que el campus duri un total de quatre setmanes. S'espera que passin un total de 240 persones, entre jugadores, staff i organització, per les instal·lacions ampostines del 4 al 31 de juliol.

 

Participació