MÚSICA

El conservatori de música de Tortosa obre les preinscripcions a les proves d'accés a grau professional

Els tràmits es realitzaran a distància entre el 17 i el 24 de març

per Redacció , 10 de març de 2021 a les 15:39 |
Imatge de les proves d'accés. | Diputació de Tarragona
L'alumnat interessat a cursar ensenyaments de Grau Professional als Conservatoris de Música de la Diputació a Reus, Tarragona o Tortosa per al curs 2021-2022 haurà de realitzar la preinscripció a les proves d'accés del 17 al 24 de març. Els exàmens per entrar al primer curs de Grau Professional tindran al lloc el 18 de maig i són proves específiques del departament d'Educació que es realitzen de forma simultània a tots els conservatoris i centres autoritzats de Catalunya. Per a la resta de cursos, les proves es duran a terme a partir del 19 de maig segons determini cada centre.

Enguany la preinscripció es farà a distància i de forma informatitzada per garantir al màxim les mesures de seguretat davant la situació de l'emergència sanitària per la Covid-19. De manera excepcional, es podrà fer presencialment amb cita prèvia que el sol·licitant haurà de reservar prèviament trucant al conservatori que corresponga.


La finalitat de la prova d'accés és comprovar el grau de maduresa, les condicions i coneixements i la capacitat de l'alumnat per iniciar els estudis en esta etapa. La prova consta de dos parts, una de llenguatge musical, audició i cant coral i una altra d'instrument.

 

Participació