Roquetes commemora el 8-M amb la col.laboració de les entitats i els centres educatius del municipi

Es faran tallers a les escoles, una obra de teatre a l'Institut i es difondrà d'un vídeo a les xarxes socials

per Aguaita.cat , Roquetes, 5 de març de 2021 a les 18:18 |
Cinta Garcia, regidora de Qualitat de Vida, Política de Dones i Joventut de l'Ajuntament de Roquetes | Cedida
En el marc de la commemoració del Dia Internacional de les Dones, el pròxim 8 de març, l'Ajuntament  de Roquetes ha preparat diferents activitats que estaran condicionades per la situació de pandèmia. 

La regidora de Qualitat de Vida, Política de Dones i Joventut de l'Ajuntament de Roquetes, Cinta Garcia, ha explicat que aquest any "s'ha demanat ajuda i col·laboració a les entitats de la població  per gravar el vídeo 'Roquetes en veu de dona', on les dones de cadascuna de les entitats posaran  veu a frases de dones rellevants, i el mateix dilluns 8 de març es publicarà a les xarxes socials". 


A l'escola Mestre Marcel·lí Domingo i de la Raval de Cristo es faran tallers sobre coeducació per  reforçar valors com el respecte i la tolerància entre els alumnes. Els tallers per al cicle superior  l'impartiran tècniques del SIAD (Servei d'Informació i Atenció a les Dones) i del SIS (Servei  d'Intervenció Socioeducativa) del Consell Comarcal de Baix Ebre, i al cicle mitjà els impartirà la  Companyia Sinergia. A l'Institut Roquetes es representarà l'obra de teatre "Femin(ismes)" a càrrec de Clàudia Amela i Aida Mayor de la Companyia Sinergia. 

A la biblioteca de Roquetes Mercè Lleixà es faran contacontes relacionats amb la igualtat de gènere  i finalment al ple ordinari d'este mes de l'Ajuntament de Roquetes es llegirà el manifest del Dia  Internacional de les Dones.

 

Participació