El Consell Comarcal del Baix Ebre cedeix EbreTerra per a la campanya de vacunació de la Covid-19 a Deltebre

L'administració de la vacuna es durà a terme tots els dimecres a la sala Ramon Calvo

Centre EbreTerra, a Deltebre
Centre EbreTerra, a Deltebre | Cedida
Aguaita.cat
03 de març del 2021
Actualitzat a la 13:18h
El Consell Comarcal del Baix Ebre ha cedit al Centre d’Atenció Primària (CAP) de Deltebre un espai d’EbreTerra per la campanya de vacunació de la Covid-19, impulsada pel departament de Salut de la Generalitat.

Concretament, la campanya de vacunació es duu a terme a la sala Ramon Calvo i avui s’han administrat les primeres dosis a persones majors de 80 anys i dependents. La consellera comarcal d’EbreTerra, Laura Fabra, i la directora del CAP Deltebre van visitar dies enrere l’espai per comprovar-ne la idoneïtat.

La campanya de vacunació continuarà demà dijous a Ebre Terra i, en principi, està previst que seguisca tots els dimecres. Des del CAP Deltebre es contacta directament amb les persones a qui s’ha d’administrar la vacuna i se’ls cita a les instal·lacions d’EbreTerra.

El Consell Comarcal ha cedit l’espai d’EbreTerra a Salut, com ja va fer durant la campanya de vacunació de la grip. “Com a administració hem de posar totes les facilitats possibles perquè la campanya de vacunació contra la Covid-19 es faça  de la manera més ràpida i segura possible”, ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.