Deltebre, Sant Jaume i Camarles impulsen DeltaMarket, la botiga online del Delta de l'Ebre

De moment s'hi han adherit 12 establiments

per Aguaita.cat , Deltebre, 28 de febrer de 2021 a les 11:00 |
Els alcaldes de Deltebre, Sant Jaume d'Enveja i Camarles durant la presentació del DeltaMarket | Cedida
Este dissabte 27 de febrer s’ha donat el tret de sortida a DeltaMarket, la botiga online del Delta de l’Ebre, mitjançant un acte que s’ha celebrat a l’auditori de Sant Jaume d’Enveja i que ha comptat amb la participació de les alcaldies i regidories de Comerç que conformen esta botiga online: Deltebre, Sant Jaume d’Enveja i Camarles.

La botiga està conformada per tres eixos diferents. El primer, la part de botiga online, DeltaShop, que s’ha posat en funcionament este mateix dissabte i que comença amb la incorporació de 12 botigues i més de 50 productes a la venda. El segon, una part de lliurament de menjar a domicili, DeltaDelicious, que estarà activa durant les properes setmanes i, la tercera, DeltaAtraction, una part de contractació de pacs turístics en la qual també s’està treballant.


En este sentit, durant el transcurs de la presentació, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “este projecte naix de la voluntat de sumar esforços per generar un efecte multiplicador que permeta facilitar la reactivació econòmica dels nostres respectius municipis i el Delta de l’Ebre”. Soler ha remarcat que “estem davant d’un projecte que ha d’esdevenir un punt d’inflexió per a futures col·laboracions entre els ajuntaments del Delta, més enllà de la lluita contra la regressió que estem duent a terme, per impulsar el nostre territori i projectar la nostra marca Delta”.

En la mateixa línia, l’alcalde de Sant Jaume d’Enveja, Joan Castor Gonell, ha posat en valor “la col·laboració entre les tres administracions” i ha afegit que “el DeltaMarket ha de ser un exemple de com esta col·laboració ens ha de permetre anar més lluny i oferir, d'esta manera, un millor servei a la ciutadania i noves eines al teixit econòmic i comercial dels municipis que els ajuden a vendre el seu producte a un altre mercat”.


“Des de Camarles estem i estarem sempre al costat de qualsevol iniciativa que afavorisca a la ciutadania i atorgue noves eines de difusió i de projecció al comerç local i de proximitat”. A la vegada, Navarro també ha emfatitzat amb el “valor afegit que suposa este projecte per a una marca Delta que hem de saber potenciar entre tots”, ha destacat, finalment, l’alcalde de Camarles, Josep Navarro.
 
La pàgina web www.deltamarket.cat estarà plenament operativa a partir d'este dilluns, una vegada efectuada la seua presentació. L’adhesió al DeltaMarket, per als establiments interessats està bonificada fins al 30 de juny d'este 2021.

 

Participació