L’alumnat de l’Escola Agrària d'Amposta presenta les propostes per als horts socials de la ciutat

Es dona el tret de sortida per la fase final del projecte que posarà a punt els horts per al principi de l’estiu

per Aguaita.cat , Amposta, 24 de febrer de 2021 a les 20:27 |
Alumnat de l'Escola Agrària d'Amposta amb la regidora Carla Bonfill | Ajuntament d'Amposta
L’alumnat de l’Escola Agrària presenta les propostes de projecte per als horts socials de l’Ajuntament d'Amposta.

Els alumnes de primer de grau mitjà de Producció Agroecològica han desenvolupat el disseny dels Horts Socials de l’Ajuntament d’Amposta, de setembre a febrer, dintre el marc de l’assignatura Periurbana. Durant estos mesos han tingut tres reunions de coordinació amb l’Ajuntament, amb els tècnics municipals responsables del projecte per tal de conèixer les necessitats del projecte. Divendres 19 de febrer, el projecte va culminar amb la presentació de les propostes finals de disseny per als horts dels alumnes. 


El següent pas del projecte és la creació d’un grup de treball amb membres de l’Escola Agrària i membres de l’Ajuntament de l’àrea de Serveis Socials i la regidoria de Medi Natural. Aquest grup de treball acabarà de definir quin és el disseny que s’executa i els alumnes de segon de grau mitjà i del grau superior de Paisatgisme i Medi Rural duran a terme la implementació d’aquests horts durant el que queda de curs. D’esta manera, "a finals de maig o principis de juny els horts ja estaran preparats per a ser utilitzats", explica Carla Bonfill, regidora de Medi Rural.

Les setmanes vinents, des de serveis socials, es té prevista la publicació de la convocatòria perquè les persones interessades puguen fer les sol·licituds per a obtenir una parcel·la. Estes parcel·les seran individuals o familiars o també es reservaran per a entitats. L’Ajuntament també es reservarà una parcel·la per a impartir cursos i tallers.

 

Participació