La Defensora de la Ciutadania d'Amposta ha gestionat durant el 2020 un total de 51 queixes

Amadea Ferreres dona compte al ple de febrer de la seua memòria anual on recull totes les queixes i consultes que va presentar la ciutadania al llarg de l'any passat

Informe presentat per Amadea Ferreres, Defensora de la Ciutadania d'Amposta
Informe presentat per Amadea Ferreres, Defensora de la Ciutadania d'Amposta | Cedida
Aguaita.cat
23 de febrer del 2021
Actualitzat a les 10:52h
L’estat dels espais públics, problemes amb les empreses proveïdores de serveis, queixes per incivisme i problemes de convivència entre el veïnat i qüestions derivades de la pandèmia i el confinament són algunes de les temàtiques que han centrat l’activitat de la Defensora de la Ciutadania d'Amposta, Amadea Ferreres, durant el darrer 2020, tal i com es recull a l’informe anual.

Dilluns al vespre, Amadea Ferreres va donar compte de la seua activitat en la sessió plenària ordinària, celebrada de forma telemàtica, tot destacant l’excepcionalitat del 2020. "Ha sigut un any desastrós i que ens ha limitat la forma en com he exercit la meua funció, tot i així, ens hem adaptat i la faena s’ha fet igual", va explicar Ferreres, "he intentat que la meua tasca com a Defensora siga una eina mediadora entre la ciutadania i els ens públics". "He rebut tota classe de respostes, però sempre amb solucions i bones intencions", va afegir.

Així, el nombre de queixes i consultes rebudes durant el 2020 va baixar a 51, "però el percentatge de queixes solucionades ha estat una mica més alta que l’any passat", va explicar Ferreres. S’han solucionat un 66,66% de les queixes i en queda un 33,33% pendent de resoldre.

La memòria inclou totes les queixes i consultes realitzades a la Defensora de la Ciutadania durant l’any passat, així com una explicació de la gestió feta des de la Defensora.

Tots els portaveus dels grups municipals en representació al plenari van coincidir en felicitar a Amadea Ferreres per la seua faena incansable i van encoratjar-la a seguir treballant en este sentit.
 

Amadea Ferreres, defensora de la ciutadania d'Amposta. Foto: Cedida