Eleccions catalanes 14-F

Hi ha cua per votar al meu col·legi electoral? Consulta-ho aquí

El Govern ha habilitat una web per saber en temps real quanta gent hi ha al punt de votació

per Aguaita.cat , 14 de febrer de 2021 a les 11:33 |
Després dels dubtes inicials, pràcticament el 100% de les meses electorals s'han constituït i des de primera hora que ja hi ha gent anant a votar als col·legis. El Govern ja va establir un protocol amb mesures i consells per prevenir contagis, com ara les franges per anar a votar, però també ha activat una web per poder saber en temps real la gent que hi ha als col·legis

Es tracta d'un mapa interactiu que informa sobre quina és la situació als col·legis i quanta estona cal esperar per poder votar. L'objectiu és que la ciutadania pugui ser conscient de l'afluència del seu punt de votació i que s'evitin aglomeracions donat el context de pandèmia. 


Per indicar si hi ha molta gent o no al col·legi funciona amb un sistema de colors tipus semàfors. És a dir, si hi ha poca gent i és recomanable anar a votar en aquell moment ens apareixerà un cercle verd i ens indicarà si el temps d'espera és alt o baix.
 

Es tracta d'un mapa interactiu que s'actualitza en temps realPer poder accedir a la informació del nostre col·legi cal que cliquem a sobre del cercle del mapa que estiga a la nostra zona i ja ens apareixeran indicats els diferents col·legis que hi ha. Un cop trobem el nostre, hi tornem a clicar i apareixerà una llegenda que ens indica el temps d'espera, les mesures de seguretat i si el personal que hi ha està format en les seues funcions. 

Altres notícies que et poden interessar

 

Participació