Localitzada una parella d'excursionistes desapareguda al Port des de dimecres

Han passat la nit a Casetes Velles i han estat trobats prop d'on tenien el cotxe

Helicòpter dels GRAE aquest diumenge a l Port de la Selva.
Helicòpter dels GRAE aquest diumenge a l Port de la Selva. | Bombers
Aguaita.cat
11 de febrer del 2021
Actualitzat a les 10:20h
Els Bombers de la Generalitat han localitzat este matí la parella d’excursionistes desapareguts al Port des de dimecres.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat a l’aguaita.cat, la parella ha estat localitzada este dijous al matí, després d’haver passat la nit a la zona de Casetes Velles. Havien sortit este dimarts 9 de febrer amb l’objectiu de fer una travessa que implicava passar la nit de dimarts a dimecres en una ermita i arribar a casa el dimecres. Ahir, però, la parella no havia arribat al seu domicili i per això els seus familiars van avisar els serveis d’emergència.

El dispositiu format per Bombers i Mossos es va iniciar este dimecres a la nit i estava previst que es reprengués este dijous amb la incorporació d’un helicòpter i una unitat canina. Este dijous al matí, però, han estat localitzats sans i estalvis a escassos 500 metres d’on tenien el seu vehicle.

Segons sembla, s’haurien desorientat i, com que anaven equipats per poder passar la nit al ras, van decidir refugiar-se a Casetes Velles per poder continuar el camí de tornada este dijous.