El PSC vol un nou Hospital per a les Terres de l'Ebre i implantar estudis de medicina al territori

Els socialistes ebrencs afirmen que si governen es farà un nou Hospital atenent a les necessitats del territori i es podrà estudiar el grau de Medicina

per Aguaita.cat, Terres de l'Ebre | 8 de febrer de 2021 a les 19:16 |
Joaquim Paladella, Georgina Ebri i Enric Roig en un acte de campanya del PSC a les Terres de l'Ebre | Cedida
“Si fa catorze anys la construcció d’un nou hospital era una necessitat, ara ja és una urgència territorial. Des del govern de la Generalitat el PSC ho farem possible, ens hi posarem a treballar de manera immediata perquè sigui una realitat” així de contundent ha estat Joaquim Paladella candidat del PSC al Parlament de Catalunya.

Les instal·lacions de l’Hospital Verge de la Cinta no poden atendre de manera eficient l’actual demanda de serveis, ni properes ampliacions dels actuals. El volum tan important d’usuaris requereix unes noves instal·lacions que l’actual ja no pot suportar més. “Els ebrencs i ebrenques ens mereixem un nou Hospital perquè l’actual  ja no dóna més de si en ampliacions”.


“El PSC volem que el nou Hospital sigui Universitari per assegurar que vinguin els millors especialistes i s’hi queden en veure noves oportunitats per créixer professionalment.
treballarem amb la URV per implantar els estudis Universitaris de medicina per atendre les necessitats dels nostres joves, i de nous que puguen venir, que vulguen cursar els estudis de medicina, i ho farem possible dotant de recursos econòmics suficients perquè així siga. ” Continua dient Joaquim Paladella.


"Necessitem un nou equipament hospitalari amb els majors estàndards de qualitat, un hospital que reuneixi les millors condicions tant pel que fa als  professionals que hi treballen com per la gent que es va a visitar, o que requereix d’una hospitalització”. Acaba dient Joaquim Paladella.

“Els ebrencs i ebrenques ens mereixem el mateix tracte que la resta de catalans. Si en altres indrets de Catalunya s’ha anunciat la construcció d’un nou hospital, com és el cas de Tarragona, per a la gent de l’Ebre el PSC volem el mateix tracte, un nou hospital, i no valen excuses, i més quan les instal·lacions de l’actual Hospital Verge de la Cinta ja estan més que amortitzades, en un indret  que  és impossible créixer més tant per les dificultats orogràfiques com de mobilitat i accessibilitat”. Ha afirmat Enric Roig Vice primer secretari PSC Terres de l’Ebre.

“El PSC apostem per atendre les necessitats hospitalàries del territori i la construcció del nou hospital serà una realitat perquè hi ha recursos econòmics suficients i a la gent de l’Ebre ens ho mereixem després de tants anys d’espera, ara és l’hora del canvi per fer-ho realitat, i aquest canvi vindrà de la mà de Salvador Illa al govern de la Generalitat.” Ha reblat Enric Roig

 

Participació