VÍDEO El regidor Ciscar a l’alcalde d’Amposta: «Vaja en compte no tinga un accident»

Esquerra d'Amposta han emès un comunicat per “lamentar profundament” l'actitud del portaveu de Som Amposta

Redacció
19 de gener del 2021
Actualitzat a les 19:28h
El ple ha tingut lloc este dimarts de forma telemàtica.
El ple ha tingut lloc este dimarts de forma telemàtica.
La secció local d'Esquerra Republicana a Amposta i el grup Municipal d'Esquerra d'Amposta han emès avui un comunicat per “lamentar profundament” l'actitud del portaveu de Som Amposta, German Ciscar, durant el ple celebrat de forma telemàtica este dimarts.

En el debat que ha generat la moció de modificació de la relació de llocs de treball que finalment s’ha aprovat, el regidor Ciscar ha plantejat en diverses ocasions acusacions d’amiguisme i tractes de favor per part del govern municipal. Unes acusacions que l’alcalde, Adam Tomàs, ha convidat a denunciar davant el jutjat enlloc de plantejar-les reiteradament al ple, i s’ha ofert a acompanyar-lo en cotxe si calia. A Ciscar li ha caigut malament la proposta: “Vagi en compte no tingui un accident”, ha afirmat dos vegades dirigint-se a l’alcalde. Este li ha preguntat què tenia que veure això i el regidor li ha respost: “Que no em té que portar a cap lloc, però si et poses xulet, cobres”.

Podeu veure el vídeo a continuació:



En el comunicat, Esquerra d’Amposta afirma que “una vegada més el senyor German Ciscar ha faltat a l'honorabilitat de tota la ciutadania d'Amposta amb les males formes al ple i la falta de respecte que en este cas era cap a l'alcalde”.

“Denunciem que no és la primera vegada, en altres ocasions s’han arribat a produir actes de violència verbal i intimidacions, que no sempre han estat dirigits cap a regidors o regidores del nostre grup municipal. Malauradament són actituds reiterades que no permeten el debat polític que s'hauria de produir al ple de la nostra ciutat. Un debat polític ric, plural, divers, respectuós i amb llibertat d'expressió per a tothom, i sobretot, centrat en la política, ara més necessari que mai”, conclou Esquerra.