La Ràpita impulsa la transformació digital a empreses del sector turístic, hostaleria i comerços

L’Estació Nàutica de la Ràpita, amb l’Ajuntament de la Ràpita i l’Escola Pons, impulsa el curs per oferir a les empreses els instruments necessaris per digitalitzar el seu model de negoci, augmentant la seva competitivitat digital

per Aguaita.cat , La Ràpita, 30 de desembre de 2020 a les 20:23 |
El termini d’inscripció del curs per a empreses finalitza el 6 de gener | Arxiu
L’Estació Nàutica, amb l’Ajuntament de la Ràpita i l’Escola Pons, engega el programa de transformació digital de la Ràpita per oferir a les empreses del sector turístic, hostaleria i comerços tots els instruments necessaris per digitalitzar el seu model de negoci, augmentant així la seva competitivitat digital. El president de l’Estació Nàutica, Joan Barberà, exposa que “l’Estació Nàutica segueix enfocada a donar eines de millora a les empreses locals i una de les línies estratègiques de la nova junta és la formació envers la millora competitiva”. A més, Barberà afegeix que  “la subvenció que s'ha tramitat amb el Consorci de Formació Contínua de Catalunya permetrà invertir en la generació de recursos digitals, formar-nos i preparar-nos per al que ha vingut i vindrà”. 
Per la seua banda, el regidor de Promoció Econòmica, Albert Salvadó, apunta que “des de l’ajuntament de la Ràpita posem les eines a l’abast dels petits negocis de la Ràpita perquè assumeixin el repte de digitalització, com a procés imprescindible, per seguir mantenint la seva competitivitat”.  

En la formació, destinada a empreses de fins a 10 treballadors de mitjana anual o autònoms, es parlarà sobre Internet, servidors i estructura web; implementació del sistema de gestió web; ecommerce i publicació; i gestió de la reputació online i fidelització del client. A més, també s’ensenyarà a crear continguts webs, a planificar l’estratègia digital i a definir, implantar i monitoritzar l’estratègia. 
El curs té una durada de 105 hores, es realitzarà de forma presencial els dilluns, dimarts i dimecres i serà totalment pràctic. Hi ha dos horaris perquè cada empresa pugui escollir en quina franja horària el vol dur a terme, de 9 a 12 h o de 14:30 a 17:30 h. El programa, que s’iniciarà el 18 de gener i finalitzarà el 14 d’abril, està subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

El termini d’inscripció finalitza el 6 de gener. Les inscripcions es gestionen des de l’Escola Pons, es pot trucar al 977 74 11 58 o enviar un correu electrònic a [email protected] Les inscripcions es realitzaran per ordre d’entrada fins a esgotar les places. 


 

 

Participació