El Consorci Provincial de Bombers de Castelló busca un caçador de 63 anys de Catí desaparegut ahir

A les 18.30 de la tarde del diumenge, es va activar el dispositiu de cerca del Consorci amb diverses dotacions de bombers del Consorci, al costat d'efectius de Guàrdia Civil i veïns de Catí

Aguaita.cat
28 de desembre del 2021
Actualitzat a les 20:56h
Efectius de Bombers de la Diputació de Castelló en el desplegament de recerca del veí desaparegut a Catí
Efectius de Bombers de la Diputació de Castelló en el desplegament de recerca del veí desaparegut a Catí | Diputació de Castelló
El Consorci Provincial de Bombers de Castelló treballa en la cerca d'un home, caçador de 63 anys de Catí, desaparegut ahir diumenge quan va anar a caçar en la zona coneguda com a Masia Safondo a la mateixa localitat.

A les 18.30 de la tarde del diumenge, es va activar el dispositiu de cerca del Consorci, que va estar durant tota la tarde i nit fent tasques de recerca amb diverses dotacions de bombers del Consorci, al costat d'efectius de Guàrdia Civil i veïns de Catí.

Des de primeres hores del matí d'avui  dilluns , el Consorci de Bombers  coordina un operatiu de cerca encara més ampli amb diverses dotacions de Bombers del Consorci, la Unitat de Rescat de Muntanya del Consorci, unitats de Bombers Forestals de la GVA-SGISE, l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil de Diputació, la Unitat Canina de Protecció Civil de Diputació amb quatre binomis, Guàrdia Civil, Policia Autonòmica, agents mediambientals, una unitat de Prevenció d'Incendis i nombrosos voluntaris de Catí i personal de l'Ajuntament d'esta localitat .
S'espera que quan a les condicions meteorològiques ho permetin, es puga incorporar a la cerca l'helicòpter de rescat de Generalitat Valenciana que fins al moment no ha pogut actuar a conseqüència del fort vent. En estos moments els Bombers han informat que acaba el vespre sense cap novetat. Esta nit 2 dotacions de Bombers, efectius de la Guàrdia Civil i la Policia restaran en guàrdia durant tota la nit  i demà es reincorporará la resta del dispositiu de rescat.