L’Equip d'Atenció Primària Tortosa Est recapta 1.000 euros en benefici de Càritas Tortosa

El passat divendres, els promotors d’esta iniciativa van fer entrega d’un “xec premi a la solidaritat” amb la quantitat obtinguda en benefici de l’organització Càritas Diocesana Tortosa

per Aguaita.cat, Tortosa | 21 de desembre de 2020 a les 18:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Enmig de la situació de pandèmia actual, els treballadors del CAP del Temple van decidir destinar l’import del sopar de Nadal, que tradicionalment feien per a estes dates, a una acció solidaria.
Tots sabem que ha estat un any difícil per a moltes persones, tant sanitàriament com econòmicament. Ara arriben les festes de Nadal i també es preveu que seran complicades en tots els sentits. 

Per això, la iniciativa dels professionals de l’EAP Tortosa Est de fer una donació a Càritas, ha portat la Gerència Territorial a fer una proposta col·lectiva oberta a tots els professionals de l’ICS Terres de l’Ebre perquè tothom que vulga pugui fer una aportació econòmica al Banc d’Aliments i ajudar a pal·liar les mancances dels col·lectius més vulnerables.

 

Participació