Lluís Salvadó, número dos de la llista d'ERC a Tarragona

El Consell Nacional d’Esquerra Republicana també ha de ratificar este dissabte les posicions de Maria Jesús Viña com a 5 i d’Irene Fornós com a 7

Salvadó i Fornós en una comissió d'investigació, sobre el Castor, al Parlament.
Salvadó i Fornós en una comissió d'investigació, sobre el Castor, al Parlament. | Cedida
Aguaita.cat
11 de desembre del 2020
Actualitzat a les 16:51h
El Consell Nacional d’Esquerra Republicana ha de sotmetre a ratificació este dissabte les posicions de Lluís Salvadó com a número 2 de la llista per la demarcació de Tarragona, de Maria Jesús Viña com a 5 i d’Irene Fornós en la posició 7, per a les eleccions del 14-F. 

Salvadó, per tant, repetirà com a cap de llista republicà per les Terres de l’Ebre, i ho seguirà compaginant amb les seues funcions en la direcció nacional del partit. La Federació d’Esquerra Republicana de l’Ebre es marca com a objectiu per a les eleccions vinents al Parlament de Catalunya repetir els tres diputats que ha disposat durant esta legislatura. 

Esquerra Republicana de l’Ebre fa una aposta important per reforçar la seua representació tortosina, incorporant en posició de sortida directa a la presidenta de la secció local i regidora a l’Ajuntament de Tortosa, Maria Jesús Viña, una de les persones de pes en la direcció republicana regional. També manté en una posició important de la llista l’actual diputada i regidora de Bítem, Irene Fornós, que esta legislatura ha estat la portaveu republicana a la Comissió d’Agricultura del Parlament.

Lluís Salvadó i Irene Fornós han estat diputats durant tota la legislatura actual mentre que Alfons Montserrat va adquirir l’acta el juliol de 2019 després de renunciar a la direcció de l’Institut de Desenvolupament de les Terres de l’Ebre.