Nadal

Presentació de les activitats previstes per a les festes nadalenques de Roquetes 2020

La regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Roquetes i el Patronat de Festes de Roquetes, presenten conjuntament les activitats previstes per aquestes festes nadalenques 2020

per Aguaita.cat , Roquetes, 3 de desembre de 2020 a les 09:44 |
El regidor de Cultura i Festes Sisco Ollé i el President del Patronat de Festes, Juan Carlos Sangres han presentat els actes nadalencs 2020 a Roquetes | Roquetes Comunicació
El regidor de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Roquetes, Sisco Ollé, ha insistit que "aquest  any la celebració de les festes nadalenques tindran un caràcter especial motivat per la  situació de pandèmia que estem vivint, i que tot i haver-hi poques activitats es vol contribuir a mantenir l'esperit nadalenc". 

Ollé ha explicat que la primera activitat prevista serà el concert de Santa Cecília a càrrec de  la Banda de Música de La Lira de Roquetes, que serà enregistrat en vídeo aquest diumenge al pavelló municipal, per difondre's posteriorment a través de les xarxes socials i també en  format DVD gràcies a la col·laboració de la Federació Catalana d'Entitats Musicals. 


El dimarts dia 8 de desembre es durà a terme la missa de la Immaculada, però este any es  celebrarà a les 12 del migdia amb una processó interna per l'interior de l'església, en canvi  no es celebrarà la fira nadalenca ni cap acte pel dia de Nadal ni Cap d'Any. 

Sisco Ollé ha anunciat que "s'està treballant per poder realitzar la gravació d'un concert a  càrrec d'un grup musical de Roquetes per tal que la nit de cap d'any la gent puga gaudir de  la festa des de casa seva". Ollé també ha destacat que l'alcalde de Roquetes, Paco Gas,  realitzarà el tradicional missatge de Nadal i Cap d'Any a través de les xarxes socials. 


Finalmet Ollé ha fet una crida a la ciutadania perquè este Nadal facin les seues compres al  comerç local. 

Per la seua part el president del Patronat de Festes de Roquetes, Juan Carlos Sangres, ha  explicat que estan treballant "perquè tots els xiquets i xiquetes no perdin la màgia de la nit  de Reis, així perquè tots els infants puguin enviar les seves cartes als Reis Mags d'Orient, els  Patges Reials, a partir del dia 9 de desembre, instal·laran per la ciutat diverses bústies, en  concret al col·legi Mestre Marcel·lí Domingo i escola de la Ravaleta, a les guarderies Patufets,  Descobrint Rialles, Mare Natura i també a la Biblioteca i Mercat Municipal. El dia 11 de  desembre els Patges Reials faran la recollida de les cartes". 

Sangres ha remarcat que "és important que a les cartes s'escrigue clarament l'adreça dels  infants perquè els Reis contestaran les seues cartes enviant-los al seu interior tres caramels de part de cadascun dels Reis".

Pel que fa a la cavalcada, Sangres ha anunciat que "aquest any els Reis no aniran en carrosses,  sinó que ho faran en vehicles descapotables i en format cercavila. A partir de les 6 de la tarda  la comitiva Reial recorrerà tots els carrers de la Raval de Cristo i posteriorment ho farà per  tots els carrers de Roquetes. Per això es recomana als infants que no surtin al carrer, sinó que  saludin a SM els Reis Mags d'Orient des de les finestres i balcons, animant als xiquets i  xiquetes a engalanar-los amb els seus dibuixos i missatges nadalencs". 

Després de la cavalcada, a les 22:30 h a través de les xarxes socials del Patronat de Festes,  s'emetrà en vídeo la rebuda per part de l'alcalde de Roquetes, Paco Gas, a SM els Reis Mags  d'Orient amb les respectives salutacions i missatges. 

Finalment Sangres ha volgut "agrair la col·laboració de l'Ajuntament i de totes les persones  que formen la família del Patronat de Festes, i el seu esforç perquè tot i les restriccions  motivades per la Covid-19, l'esperit nadalenc també sigui present aquest any". 

 

 

Participació