Dos plans ocupacionals donen feina a deu persones per millorar espais públics del Baix Ebre i el Montsià

El programa està impulsat per la Diputació de Tarragona i compta amb el suport dels consells comarcals

per Redacció , 1 de desembre de 2020 a les 16:47 |
Des del 2013, prop de 80 persones han participat en els plans d'ocupació impulsats per la Diputació a les dos comarques. | Cedida
Deu persones en situació d'atur participen en els dos plans ocupacionals al Baix Ebre i el Montsià impulsats per la Diputació de Tarragona amb la col·laboració dels dos consells comarcals. Organitzats en dos equips amb un cap i quatre peons, s'encarreguen d'efectuar durant sis mesos tasques de millora i manteniment de diversos espais. En el cas del Baix Ebre, el pla està en marxa des del 27 de novembre i es treballa en la neteja i desbrossament de camins, el manteniment de la senyalització i reparació del ferm a diversos punts de la via verda i del camí natural de l'Ebre. Al Montsià, des del 30 de novembre fan manteniment d'espais públics en zones urbanes i preservació d'espais d'interès turístic i natural.

Els integrants reben formació complementària per millorar les seves habilitats personals i professionals i a afavorir la posterior inserció al mercat laboral. A més, quan finalitze el pla, la Diputació també els oferirà orientació laboral i suport en la recerca activa de feina i els farà un seguiment per avaluar la seua situació laboral. Des de l'any 2013, prop de 80 persones han participat en els plans d'ocupació impulsats per la Diputació al Baix Ebre i al Montsià, una quarantena a cada comarca.

 

Arxivat a:
Societat
Participació