1 de 10

L'EuroDelta, protagonista en la IX trobada estatal de monedes locals

Vint-i-dos famílies del municipi ja disposen de la moneda

La regidora de Serveis a les Persones i Protocol de l'Ajuntament de Deltebre, Lluïsa Ventura | Cedida
per Aguaita.cat, Deltebre | 30 de novembre de 2020 a les 12:37 |
L’Ajuntament de Deltebre ha participat este cap de setmana en la novena trobada estatal de monedes locals amb l’objectiu d’explicar el funcionament de l’EuroDelta, la moneda de Deltebre. La jornada, que es va celebrar de manera telemàtica el divendres 27 i dissabte 28 de novembre, posava en valor les monedes locals en temps de crisi a partir de la visió de diferents conferenciants i administracions.

És en este context on la regidora de Serveis a les Persones i Protocol, Lluïsa Ventura, va presentar l’EuroDelta emfatitzant “amb la doble funció de dinamització social i econòmica que realitza la moneda de Deltebre”. Ventura ha explicat que “en les dues últimes Juntes de Govern Local s’han adjudicat EuroDeltes a 14 famílies més, que se sumen a les 22 famílies que ja disposen de la moneda”. A banda de les adjudicacions, a hores d’ara també s’estan valorant les sol·licituds de 26 famílies més.


L’acte ha estat organitzat per l’Ajuntament de Viladecans i ha comptat amb la participació de representants de la Universitat Oberta de Catalunya, la Organització Mundial del Comerç, ponents d’arreu del món i exemples d’èxit d’ajuntaments estatals. Tota la informació de l’EuroDelta, la moneda de Deltebre, es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament.

 

Participació