Destinaran més de 300.000 euros consolidar el GR99 i rehabilitar el Camí de Sirga a la Ribera d'Ebre

El Consell de la Ribera d'Ebre aprova inicialment els projectes, finançats amb fons europeus i de la Generalitat

Senyalització del GR-99, el Camí de Sirga de la Ribera d'Ebre | Cedida
per Aguaita.cat, Móra d'Ebre | 26 de novembre de 2020 a les 11:13 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El ple del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre ha aprovat de forma inicial dos projectes per consolidar el tram del GR99 que creua la comarca. D'una banda, es destinaran 90.000 euros a senyalitzar el tram del sender i altres subrutes –Ribera d'Ebre Camí de Sirga-Camí de Riu-, així com 205.000 euros per arranjar i rehabilitar trams del Camí de Sirga a Riba-roja d'Ebre, Flix i consolidar el ferm del pas de l'Ase. El finançament d'estos projectes provindrà del programa Feder 2014-2020 de la Unió Europea així com del Pla de Foment Territorial de Turisme de Catalunya i els municipis de la comarca.

El ple del Consell Comarcal ha aprovat de forma inicial dos projectes per consolidar el tram del GR99 que creua la comarca. D'una banda, es destinaran 90.000 euros a senyalitzar el tram del sender i altres subrutes –Ribera d'Ebre Camí de Sirga-Camí de Riu-, així com 205.000 euros per arranjar i rehabilitar trams del Camí de Sirga a Riba-roja d'Ebre, Flix i consolidar el ferm del pas de l'Ase. El finançament d'estos projectes provindrà del programa Feder 2014-2020 de la Unió Europea així com del Pla de Foment Territorial de Turisme de Catalunya i els municipis de la comarca.

 

Participació