La Policia Local de Tortosa deté una dona com a presumpta autora de furts en establiments comercials

Gràcies a l'Antena Comercial els agents van localitzar la detinguda, a la qual atribueixen sostraccions per valor de més de 1.500 euros

per Aguaita.cat , Tortosa, 20 de novembre de 2020 a les 20:41 |
Agents de la Policia Local de Tortosa. | Cedida
La Policia Local de Tortosa ha detingut una dona com a presumpta responsable de diversos furts en comerços de Tortosa. A través de l'Antena Comercial, el canal de comunicació destinat a reforçar la seguretat dels comerços de la ciutat, la Policia Local va ser alertada dijous al matí de la presència d'una dona a l'interior d'una perfumeria on la setmana passada suposadament ja hauria dut a terme un furt, en aquell moment de productes per valor de 1.380 euros.

Els agents van iniciar la cerca pels carrers del voltant fins a localitzar la persona. En detectar la presència de la Policia Local, la dona va adoptar una actitud evasiva i va accedir a l'interior del seu vehicle per iniciar la fugida. Poc després va poder ser interceptada. A l'interior del maleter, els agents van localitzar dos bosses de mà preparades per evitar els sistemes de detecció de furts als establiments comercials. Estes bosses contenien, en un cas, perfums valorats en 197 euros que haurien estat sostrets d'una altra perfumeria de Tortosa; l'altra bossa contenia unes botes valorades en 39,49 euros, sostretes d'una sabateria de la ciutat.


La dona, de 28 anys i veïna de Barcelona, va quedar detinguda com a presumpta autora de diversos delictes de furt i el seu vehicle ha quedat intervingut. Les investigacions es mantenen obertes per poder determinar, amb l'ajuda de l'Antena Comercial, si la mateixa persona hauria pogut cometre altres sostraccions. Després de ser traslladada a dependències policials per continuar les diligències, la dona ha passat a disposició judicial.

 

Participació