Rústiques Faiges posa a la venda el nou oli Morrut de Mianes, solidari amb el projecte Emma

Per la venda de cada ampolla de Morrut de Mianes, donarà 1€ per a la investigació en càncer de mama

L'empresa donarà a la investigació un euro per cada ampolla de la marca Morrut de Mianes.
L'empresa donarà a la investigació un euro per cada ampolla de la marca Morrut de Mianes. | Roquetes Comunicació
Redacció
20 de novembre del 2020
Actualitzat a les 16:17h
Rústiques Faiges se solidaritza amb el projecte Emma per a la investigació en càncer de mama i posa en favor de la investigació el seu Morrut de Mianes, un oli verge extra de màxima qualitat. Així, per la venda de cada ampolla d’esta marca, l’empresa de llarga tradició familiar, originària de Roquetes, donarà un euro a la investigació d’esta malaltia.

“A Terres de l’Ebre som gent ferma i generosa, només cal veure la mobilització que hi ha per impulsar el projecte Emma des de tants punts del territori i amb tantes iniciatives. Tots som Emma i amb el Morrut de Mianes nosaltres també posem la nostra part, per ajudar a que este  projecte d’investigació puga ser realitat i ajude milers de dones que patixen i patiran el càncer de mama”, ha afirmat Rita Faiges, consellera delegada de Rústiques Faiges.

El projecte Emma és una iniciativa de la Fundació Doctor Ferran per reforçar la investigació biomèdica en el càncer de mama a l’ICS Terres de l’Ebre. Va començar la seva campanya de presentació el mes de gener, topant-se de ple amb la covid-19, cosa que va obligar a aturar-la. Tot i això, han continuat sorgint nombroses iniciatives de suport a l’Emma, i una d’estes és la de Rústica Faiges, amb l’oli Morrut de Mianes.

El grup d’investigació en Patologia Oncològica i Bioinformàtica de Terres de l’Ebre, amb seu a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, fa més de 15 anys que investiga el càncer de mama. Actualment treballa per conèixer els mecanismes que, a través dels ganglis de l’aixella, propaguen el càncer de mama a la resta dels cos.

El projecte Emma és essencial per continuar desenvolupant la recerca que permeta entendre el comportament d’aquests ganglis i la seua implicació en la disseminació de la malaltia i l’afectació en la supervivència de les pacients.