Tortosa formarà cinc jóvens tutelats en oficis com l'electricitat, la pintura o la fusteria

Els alumnes posaran en pràctica alguns dels aprenentatges assolits en espais municipals com les Avançades de Sant Joan

per Aguaita.cat, Tortosa | 16 de novembre de 2020 a les 17:43 |
Els joves es formaràn durant este any en els diferents oficis | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A partir d'este dilluns, cinc jóvens inicien a Tortosa el període d'aprenentatge laboral dins del programa Treball i Formació, del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, que va adreçat a persones tutelades o extutelades per la Generalitat, de 17 a 21 anys. 

Al llarg de tot un any, estos jóvens es formaran en diversos oficis, amb l'objectiu que puguen ampliar els seus coneixements i puguen disposar de més sortides al món laboral. Els participants al programa desenvoluparan tasques d'operari de manteniment i de serveis de brigada, a través de les quals podran assolir la formació en disciplines com l'electricitat, la fusteria i fusteria metàl·lica, la construcció, la pintura o la jardineria. 


Algunes d'estes faenes les posaran en pràctica en espais municipals de Tortosa, com ara les Avançades de Sant Joan, on duran a terme algunes tasques de manteniment i millora que contribuiran també al manteniment del patrimoni emmurallat de la ciutat. 

Esta setmana, l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i el regidor de Serveis, Domingo Tomàs, han donat la benvinguda als participants del programa en una trobada al saló de plens de l'Ajuntament. 


 

 

Participació