​Salut eleva a 7 els afectats pel brot de coronavirus a l'Hospital Comarcal d'Amposta

Durant este dijous s'estan fent proves PCR a tots els pacients ingressats

Sofia Cabanes
22 d'octubre del 2020
Actualitzat a la 13:26h
Foto d'arxiu de l'entrada a l'Hospital Comarcal d'Amposta.
Foto d'arxiu de l'entrada a l'Hospital Comarcal d'Amposta. | S.C.
ACTUALITZACIÓ | Dijous 22 d'octubre 13:00| Els afectats són 7, segons Salut

Salut ha elevat este migdia a 7 el nombre total d'afectats pel brot de coronavirus a l'Hospital Comarcal d'Amposta. Així ho ha confirmat la directora territorial de Salut, Mar Lleixà, en roda de premsa.

Es tracta de 5 pacients i dos professionals afectats. 

INFORMACIÓ | Dijous 22 d'octubre 11:30 |

L'Hospital Comarcal d'Amposta ha informat este dimecres de la detecció d'un brot de coronavirus que afecta 4 pacients. Segons exposa en una nota de premsa, dimecres 21, es van detectats 6 pacients del total de 51 ingressats entre la segona i la tercera planta de l’Hospital que tenien febre.

Seguint el protocol establert, se’ls hi van realitzar proves pcr, quatre de les quals van donar positives. Avui l’Hospital realitzarà proves PCR a la resta de pacients ingressats així com
també a tots els professionals de la segona i la tercera planta. Els resultats es preveuen tenir entre diumenge i dilluns.

Mentre no arribin i no es disposi de la fotografia real de la situació, l’Hospital ha suspès els ingressos de pacients negatius en covid (sí que es poden ingressar, a la planta covid, pacients positius que ho requereixin) i també totes les intervencions quirúrgiques que suposen ingrés a planta (sí que continuarà fent intervencions que no requereixin d’hospitalització).

Un cop es tinguen els resultats del cribratge, l’Hospital, juntament amb Salut, establiran quines mesures exactes s’han d’implementar.