Amposta suspèn el cobrament de terrasses i concessions administratives mentre dure el tancament de bars i restaurants

També s’obrirà una segona convocatòria d’ajuts covid-19 al comerç i la restauració de fins un màxim de 500 euros per negoci

per Aguaita.cat , Amposta, 19 d'octubre de 2020 a les 09:31 |
Protesta del sector de la restauració d'Amposta dijous passat. | Cedida
L'Ajuntament d’Amposta ha suspès el cobrament de les terrasses de bars i restaurants i les concessions administratives dels negocis afectats pel tancament imposat per frenar l'avanç del coronavirus mentre estos negocis no puguen realitzar la seua activitat.

"Des de l’administració local farem tot allò que estiga a les nostres mans per mitigar els efectes d'esta mesura sobre el teixit econòmic de la ciutat", ha ​explicat l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs.


En este mateix sentit, Tomàs ha avançat que des del Govern local ja s'han posat a estudiar "obrir una segona convocatòria d’ajuts covid-19 per al comerç i la restauració, de fins a un màxim de 500 euros per negoci".

L’alcalde d’Amposta també ha volgut mostrar el seu respecte per les mesures anunciades pel govern de la Generalitat. "Entenem que es prenen amb criteris mèdics i per frenar els contagis", ha dit, "però cal que estes mesures sanitàries vagen acompanyades de mesures econòmiques per aquells qui apliquen les reestriccions que realment puguen ajudar a uns sectors econòmics que ja van patir el tancament al mes de març i ara se’ls demana un cop més esta responsabilitat". "Ens alineem amb les reivindicacions del sector de la restauració perquè cal exigir al Govern de la Generalitat que no dixe morir uns negocis que són fonamentals per a la nostra economia", referma l’alcalde.

 

Participació