Una xeringa al mig del carrer

per Redacció , La Ràpita, 22 d'abril de 2014 a les 11:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 d'abril de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Xeringa trobada en un carrer cèntric de La Ràpita Foto: Cedida

Un carrer cèntric de la Ràpita (carrer Aurora), a plena llum del dia i enmig de les vacances de Setmana Santa, un context, a priori, poc habitual per topar-te amb la imatge que ha enviat a l' aguaita.cat un lector.


Com es pot observar, algú ha tirat al mig del carrer una xeringa que sembla ja haver-se usat. És difícil constatar si l'instrument s'ha utilitzat amb la finalitat d'injectar-se droga. En qualsevol cas, la imatge recorda èpoques pretèrites en què el consum d'heroïna superava el d'altres substàncies, com la cocaïna i, malauradament, no era estrany trobar xeringues en alguns racons amagats.

El fet que s'haja llençat en un carrer peatonal, molt transitat per famílies i turistes fa pensar també en el perill que siga recollida per qualsevol xiquet.


Si voleu fer-nos arribar més fotodenúncies, podeu fer-ho a [email protected] amb el vostre nom, cognoms, població i una breu explicació de la foto.

 

Participació