Una excursionista accidentada a Mas de Barberans i dos persones més perdudes al Port

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquest diumenge en dotze rescats a excursionistes ferits lleus o que s'havien desorientat en la seva ruta arreu de Catalunya

Bombers en un dels salvaments d'este cap de setmana.
Bombers en un dels salvaments d'este cap de setmana. | Bombers
Redacció
11 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 20:54h
Una persona ha caigut a la ruta dels Ports quan tornaven de la Cova del Vidre a Mas de Barberans este diumenge. Els Bombers, alertats a les 15.57h, s’han activat amb dos dotacions per terra i l’helicòpter. Els efectius per terra han localitzat i atès a l’accidentada que presentava un tall profund al genoll. Ateses les condicions de vent a la zona, no ha estat possible el rescat per via aèria i una vegada han immobilitzat la ferida, els bombers l’han traslladat fins a la zona de la cova per poder fer el trànsfert amb l’ambulància del SEM.

D’altra banda, a les 17.35 hores han rebut l’avís de dos persones desorientades mentre feien la ruta dels Ports- Barranc de Lloret- Cova Pintada i Racó del Moro, a Roquetes. S’ha activat una dotació de Bombers que han estat en contacte permanent amb les dos persones per tal de facilitar la seua localització.

Al conjunt de Catalunya, els Bombers de la Generalitat han treballat este diumenge en un total de dotze rescats a excursionistes ferits lleus o que s'havien desorientat en la seva ruta.