Inicia el curs d’atenció sociosanitària a persones dependents ofert pel Consell Comarcal del Baix Ebre

El curs es duu a terme al Viver d’Empreses de Camarles

per Aguaita.cat, Camarles | 9 d'octubre de 2020 a les 16:39 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un quinzena d’alumnes han començat esta setmana el curs d’atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, que organitza el Consell Comarcal del Baix Ebre, a través de la societat Baix Ebre Innova i que es duu a terme al Viver d’Empreses de Camarles. L’oferta formativa forma part del programa Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP) que ofereix a les persones treballadores, preferentment en situació d’atur i demandants d’ocupació, una formació d’acord amb el seu potencial i adaptada a les necessitats del mercat 
laboral. 
El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura i el president de Baix Ebre Innova, Josep Antoni Navarro, han donat avui la benvinguda als alumnes participants. “Aquest curs permetrà formar persones treballadores en centres residencials i centres de dia, un perfil molt demandat actualment, especialment en el context de crisi sanitària per la pandèmia de la Covid-19”, ha manifestat Faura. 
Pel que fa a la durada del curs és de 470 hores, 80 de les quals de pràctiques professionals en empreses. Les classes tindran lloc de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i en acabar el curs l’alumnat rebrà un certificat de professionalitat de 
nivell 2. El curs està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya.
D’altra banda, d’aquí un parell de setmanes començarà un curs de soldadura amb elèctrode revestit i TIG del programa FOAP al Viver d’Empreses de Camarles.

 

Participació