Fins a 34 propostes passen a la fase de votació dels pressupostos participatius «Tu fas Amposta!»

La votació dels pressupostos participatius s’obrirà el 13 de novembre i s’allargarà fins el 13 de desembre

per Aguaita.cat , Amposta, 9 d'octubre de 2020 a les 09:12 |
Pressupostos participatius d'Amposta | Cedida
Fins a 34 propostes passen a la fase de votació del procés de pressupostos participatius Tu fas Amposta! que serà del 13 de novembre al 13 de desembre. Estes 34 propostes són les que han superat la fase de validació, que ha tingut lloc els mesos d’agost i setembre i en què una comissió tècnica municipal ha revisat una a una la vuitantena de propostes presentades, n’ha valorat la seua viabilitat i n’ha calculat el cost econòmic aproximat.

"Ara, finalitzat este procés, Tu fas Amposta! fa públic este informe de validació perquè totes les ciutadanes i ciutadans puguen consultar quines propostes es van fer durant l’etapa  de presentació de propostes i perquè s’han acceptat o s’han rebutjat", explica la regidora de Joventut i Participació Ciutadana, Carla Bonfill. Bonfill també recorda que totes les persones o entitats que han presentat proposta ja han rebut l’informe directament perquè siguen coneixedors de si la seua proposta s’ha validat i en cas que no, per quins motius".


El procés participatiu entra ara en la fase de difusió de l’informe de validació amb la vuitantena de propostes i de les propostes que es portaran a votació a l’etapa 3, que serà del 13 de novembre al 13 de desembre. A cada proposta s’informa de la descripció, el pressupost estimat d’inversió, la ubicació i, en cas d’haver-se considerat no vàlida, els motius.

150.000 euros d’inversió


Els pressupostos participatius Tu fas Amposta! tenen caràcter biennal, és a dir, al llarg del 2020 es decidirà en quina o quines actuacions invertir 150.000 euros del pressupost del 2021. El procés va començar els mesos de juny i juliol quan les entitats, persones a títol individual i famílies van poder presentar les seues propostes. Se’n van formular fins a una vuitantena. D’aquestes, 34 s’han considerat valides. Són les que passaran a votació.

 

Participació