El Centre de Dia d'Amposta tanca temporalment per un positiu

Es faran les proves a totes les persones usuàries i les treballadores que han tingut contacte estret amb la persona contagiada

per Aguaita.cat , Amposta, 8 d'octubre de 2020 a les 12:19 |
Façana de la residència i centre de dia d'Amposta | Cedida
El Centre de Dia de la residència de Gent Gran d'Amposta va tancar este dimecres de forma temporal després de detectar-se un positiu de la Covid-19 en una visita mèdica en una de les persones usuàries. Ara es faran les proves a totes les persones usuàries i les treballadores i treballadors que han sigut contacte estret amb esta persona positiva.

Mentre el centre romangue tancat, durant 14 dies, les 30 famílies dels usuaris i usuàries rebran suport a domicili per part de tres treballadores auxiliars del Centre de Dia amb una hora diària a casa per fer supervisió, higienes i acompanyament personal.


Pel que fa a la residència de Gent Gran, davant la situació de risc i les mesures extraordinàries decretades al municipi d’Amposta per Salut, la direcció ha decidit mantenir les visites programades dels i les familiars, però s’han suspès les sortides de les persones usuàries del centre.

 

Participació