La presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre condecorada pel cos de Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Móra d’Ebre han entregat un reconeixement a Gemma Carim per la seva coordinació i voluntat de servei a la ciutadania

Aguaita.cat
07 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 18:54h
La presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre condecorada pel cos de Mossos d’Esquadra
La presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre condecorada pel cos de Mossos d’Esquadra | Cedida
El cos de Mossos d’Esquadra celebra, anualment, el Dia de les Esquadres, durant el qual es  reconeixen tant l’actuació destacada de membres del Cos, com la d’altres representants públics  de la societat civil. Durant l’acte celebrat avui, a porta tancada, al Consell Comarcal de la Ribera  d’Ebre, la Regió Policial de les Terres de l’Ebre ha reconegut la tasca de la presidenta del Consell  Comarcal de la Ribera d’Ebre i alcaldessa de Vinebre, Gemma Carim.  

El reconeixement vol condecorar Carim pel seu servei a la ciutadania, la seva disposició i facilitat  de coordinació en els diferents assumptes amb els que s’ha col·laborat amb el cos policial, i molt  especialment, durant el desplegament de l’incendi de la Ribera d’Ebre del juny del 2019. En  aquest sentit, el cap de la Comissaria de districte de Móra d’Ebre, el sotsinspector Antoni Burgués 

Moral, i el sotscap de la Comissaria de districte de Móra d’Ebre, el sergent Manel Quirante  Cantón, han fet entrega del reconeixement, en forma de diploma, a Gemma Carim. 

“Durant els darrers anys hi ha hagut molta implicació i bona coordinació a l’hora de solucionar i  donar el servei a la ciutadania entre l’equip del Consell Comarcal i el nostre Cos. A més, destaquem la resposta conjunta que es va donar a l’hora de combatre l’incendi de l’any passat, la  col·laboració tant del consistori de Vinebre -un del termes municipals afectats-, com del Consell  Comarcal”, ha explicat el cap de la Comissaria de districte, Antoni Burgués. El sotsinspector ha  recordat que “aquesta bona gestió va permetre no haver de comptabilitzar cap dany personal  durant l’incendi i que només es van haver de lamentar danys materials, tot i la virulència de les  flames”. La rellevància d’aquest foc forestal va ser el motiu pel qual el cos de Mossos va decidir que l’acte del Dia de les Esquadres del 2020 se celebrés a Móra d’Ebre”. 

Gemma Carim s’ha mostrat agraïda pel reconeixement i l’ha volgut fer extensiu als seus equips de  govern tant del Consell Comarcal com de l’Ajuntament de Vinebre, i als corresponents  col·laboradors i implicats, sobretot, en la gestió de l’incendi de l’any passat. “Agraeixo molt aquest  reconeixement, tenint en compte que l’entrega un cos de servei que, com nosaltres, està al servei  de la ciutadania. És un plaer destacar per aquesta sensibilitat i saber fer amb les persones, perquè aquesta és la nostra vocació i el nostre principal objectiu: ser servidors públics” ha  destacat Carim.