La Guàrdia Civil investiga un presumpte delicte de maltractament animal a l'Aldea

Prenen declaració a un veí del poble després de trobar a la seua finca el cadaver d'un gos tancat en una gossera individual entre els seus excrements

per Redacció , 7 d'octubre de 2020 a les 16:31 |
Els agents van endur-se el cadàver del gos per tal que se li practique una necròpsia. | Cedida
La Patrulla de Protecció de la Naturalesa (Seprona) de la Guàrdia Civil de Tortosa ha pres declaració en qualitat d'investigat a un veí de l'Aldea per la comissió d'un presumpte delicte de maltractament animal, en mantenir el cadàver d'un gos, a l'interior d'una gossera individual, dins d'una finca de la seua propietat.

Els fets es remunten al fi de setmana, quan la Guàrdia Civil, a través de col·laboració ciutadana, va tenir coneixement de l'estat d'abandó en el qual es trobava un gos a l'interior d'una finca particular del terme municipal de l'Aldea. Els agents es van desplaçar fins al lloc i van observar com a l'interior de la finca, en una gossera individual, hi havia un gos de raça pastor alemany, lligat amb una cadena i ficat al llit, que no responia a la crida dels agents.

Després de realitzar diverses gestions, van localitzar el propietari de la finca i van entrar-hi amb ell. Allí van comprovar com l'animal jeia cadàver entre els seus excrements. Finalment se’l van endur per practicar la necròpsia i determinar la causa de la mort. El propietari va ser citat a les dependències policials a fi de declarar com a investigat, per la comissió d'un suposat delicte de maltractament animal.

 

 

Participació