​Finalitza la campanya «al segle XXI la tortura no és cultura» amb la participació de 90 cares visibles

L'Associació Tots Som Poble anuncia noves accions

per Aguaita.cat , 6 d'octubre de 2020 a les 13:32 |
Imatge del vídeo final de campanya | Cedida
L’Associació contra el maltractament animal Tots Som Poble d’Amposta ha tancat la campanya “Al segle XXI la tortura no és cultura” amb la participació de 90 persones de diferents sectors socials del territori que han donat la seua cara per mostrar el seu rebuig al maltractament animal i per reivindicar unes festes populars sense correbous.
  Tots Som Poble en fa un balanç molt positiu de la campanya. “Durant dècades el lobby taurí ha sufocat les veus discrepants en els pobles on es fan actes amb bous. Pocs s’han atrevit a donar la cara i dir prou al maltractament animal. Ara, per fi, s’ha trencat el silenci i un grup nombrós de ciutadans ha dit el que molts callàvem. I la seva paraula és especialment significativa perquè pertanyen als camps més diversos: pagesos, docents, actors, pintors, escriptors, sanitaris... La seua valentia i la seva implicació en la campanya de Tots Som Poble, que agraïm molt sincerament, demostren que la societat ha canviat en els darrers anys”, afirmen en un comunicat.


Segons l’Associació, ara tan sols falta que els “representants polítics actuen amb la mateixa
Coherència” i que “no tinguen temor a l’amenaça de pèrdua de vots”. Tot Som Poble assegura que “la majoria de la societat vol que els diners destinats a festes taurines es destinen a objectius més humans i més necessaris”. “Això es fa més evident encara en aquests moments de crisi sanitària i econòmica provocada per la pandèmia de la covid”, afegeixen.


Tots Som Poble avancen que un cop tancada esta campanya, n’emprendran de noves. “No pararem fins a suprimir el patiment animal que només busca la diversió de les persones. En altres paraules, no pararem fins a aconseguir que Amposta i les Terres de l’Ebre siguen exemple de territori respectuós amb les persones, els animals i el medi ambient”, conclouen.

 

Participació