L'Ajuntament de Roquetes adquireix 400 polseres solidàries amb el projecte Emma

Les polseres solidàries són una iniciativa de l’empresa Homàtic Vending, de les que ja porta venudes prop de 10.000 unitats

per Aguaita.cat , Roquetes , 2 d'octubre de 2020 a les 17:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La directora de l'empresa Homatic vending, Eugenia Cortijo, ha fet entrega a l'alcalde de Roquetes, Paco Gas, conjuntament amb la regidora de Qualitat de Vida i Política de Dones de l'Ajuntament de Roquetes, Cinta Garcia, d'un lot de 400 polseres solidàries del projecte Emma, l'Ebre investiga el càncer de mama. Homatic vending és empresa col·laboradora del Projecte Emma, una iniciativa de la Fundació Dr. Ferran per a la recerca en càncer de mama, impulsada pel grup de recerca en patologia oncològica i bioinformàtica de la Gerència Territorial de les Terres de l'Ebre de l'Institut Català de la Salut.
 

Eugenia Cortijo ha explicat que "l'empresa Homàtic ha volgut sumar-se a donar suport a aquesta iniciativa solidària de les Terres de l'Ebre per investigar el càncer de mama, amb la iniciativa de posar a la venda aquestes polseres solidàries al preu d'un euro, de les que ja es porten venudes prop de 10.000 unitats, i tota la recaptació aconseguida amb la venda de les polseres es destina íntegrament al projecte Emma".
 

Per la seua part, Cinta Garcia, ha explicat que des de la regidoria de Qualitat de Vida i Política de Dones, es va creure que calia donar suport a aquest projecte sorgit des del territori per investigar sobre càncer de mama. "La idea inicial era fer alguna activitat per recaptar fons dintre dels actes de les festes Majors de Roquetes, però a causa de la suspensió de totes les activitats motivada per la pandèmia de la Covid-19, es va decidir de moment adquirir 400 polseres que es repartiran entre tots els treballadors de l'Ajuntament, a més d'adquirir també el compromís de col·laborar i fer la màxima difusió del projecte".
 
Amb la venda de la polsera s'adjunta un fullet explicatiu amb un codi QR que enllaça directament a la pàgina web del projecte Emma (projecteemma.org), on es pot trobar tota la informació sobre el projecte, conèixer l'import de les donacions fetes, a què es destinaran els diners recaptats, l'agenda d'activitats que acompanyen el projecte i també proposar iniciatives solidàries i fer donatius.
 

La recaptació total que necessita el projecte Emma és de 150.000 euros, que es destinaran per a la compra de material, l'anàlisi genètica de mostres de pacients i la contractació d'un investigador per un període de tres anys. 


 

 

Participació