Quim Masferrer, Xiula i Mireia Vives i Borja Penalba actuaran a Alcanar este octubre

L'Ajuntament ha preparat una programació alternativa a les festes del Remei 2020 destinada a tots els públics i adaptada a la covid-19

Quim Masferrer; Xiula i Mireia Vives i Borja Penalba actuaran a Alcanar este Octubre
Quim Masferrer; Xiula i Mireia Vives i Borja Penalba actuaran a Alcanar este Octubre | Ajuntament d'Alcanar
Aguaita.cat
01 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 18:19h
La cultura no està en quarantena a Alcanar. L'Ajuntament ha preparat una programació alternativa a les festes del Remei 2020 destinada a tots els públics i adaptada a la covid-19 que tindrà lloc durant els quatre dies festius de l'octubre.

La ciutadania podrà gaudir d'actes culturals, amb aforament limitat, situats en ubicacions que permeten garantir el distanciament social i les condicions de seguretat davant la pandèmia de la covid-19.

"Guardem les forces i l'energia per a les festes d'octubre de l'any vinent perquè enguany la pandèmia no ens ho permet", explica la regidora de Festes, Mercè Fischer, "mentrestant, seguirem gaudint de diferents espectacles adaptats a tots els públics i en un format diferent que ja va tenir molt bona acollida a l'estiu".

La programació comença divendres, 9 d'octubre, a les 20.30 h, al jardí de la Mestra Gual, amb Mireia Vives i Borja Penalba, els quals faran un viatge pels camins que junts han trepitjat al llarg dels últims 5 anys, i ens ho mostraran en forma de cançons. Amb l'espectacle "Cançons de fer camí", eclèctics i heterogenis, pintaran l'escenari amb notes de folk, cançó d'autor, pop-rock, cabaret gamberro o cobla republicana i feminista.

Diumenge, 11 d'octubre, a partir de les 17 h, la ciutadania podrà gaudir de "Moltes Gràcies", un espectacle creat durant les setmanes de confinament i en el qual Quim Masferrer s'acostarà a la gent d'una manera que mai abans havia fet. Masferrer fa totalment seua l'expressió 'Si no podem anar al teatre, el teatre ve a nosaltres'. L'actor es mourà entre quatre escenaris per tal que puga veure l'espectacle el nombre més gran de persones: la plaça Sant Pere de les Cases (17 h), la plaça del Mirador (18 h) , la Ronda del Remei amb Rafael Casanova (18.30 h) i la plaça Lluís Companys d'Alcanar (19 h).

Els més menuts de casa també podran passar bones estones amb la programació infantil, que l'Ajuntament ha elaborat amb la col·laboració i suport de l'entitat Ameiba. Dissabte, 10 d'octubre, a les 18 h, Fefe i companyia presentaran l'espectacle "La maleta que sona". La història d'un personatge que cada dia passeja per les platges del seu poble, recollint totes aquelles coses que creu que no formen part del paisatge de la platja (bosses de plàstic, joguines, ulleres, papers...). Un cop és a casa, agafa la guitarra i fa una cançó de totes les coses que ha trobat. L'espectacle convida als xiquets i xiquetes a obrir la maleta i a participar de les cançons que hi trobaran dins.

El plat fort per als infants arribarà el 12 d'octubre, a les 18 h, amb el concert de Xiula. Els quatre músics del grup, després de viatjar pel món, decideixen iniciar l'aventura definitiva: un recorregut per l'interior del cos humà on podran descobrir alguns dels secrets i de les problemàtiques que s'amaguen en cadascun de nosaltres. La diversió està assegurada!

L'aforament a tots els actes és limitat per tal de garantir el distanciament social, per aquest motiu cal comprar l'entrada de manera anticipada. Els espectacles es realitzaran seguint el protocol de mesures de seguretat i protecció davant la COVID-19 de l'Ajuntament d'Alcanar. 

Totes les entrades es podran adquirir pel preu simbòlic d'un euro. La recaptació anirà destinada al fons de contingència per a la covid-19.

Les entrades dels espectacles infantils es poden adquirir al bar Moreno o a la botiga Monmenut a partir del dissabte, 3 d'octubre.

Les entrades per a l'espectacle de Quim Masferrer a la plaça Sant Pere de les Cases es podran adquirir a l'Oficina Municipal de Turisme de les Cases a partir del dilluns, 5 d'octubre. Les entrades per a l'espectacle de la plaça del Mirador, la ronda del Remei  i la plaça Lluís Companys d'Alcanar es podran adquirir a l'Ajuntament d'Alcanar a partir del dilluns, 5 d'octubre.
>> Les entrades per al concert de Mireia&Borja es podran adquirir a l'Ajuntament d'Alcanar a partir del dilluns, 5 d'octubre.