Els restaurants de l'Ampolla engeguen les XXI Jornades Gastronòmiques de l’Arròs

La marca d'arròs Nomen col·labora obsequiant els restaurants adherits amb arròs perquè l'utilitzen als seus menús

Els restaurants de l'Ampolla engeguen les XXI Jornades Gastronòmiques de l’Arròs
Els restaurants de l'Ampolla engeguen les XXI Jornades Gastronòmiques de l’Arròs | Ajuntament de l'Ampolla
Aguaita.cat
21 de setembre del 2020
Actualitzat a les 17:46h
Un total d'onze restaurants de l'Ampolla participaran del 26 de setembre a l'11 d'octubre a les XXI Jornades Gastronòmiques de l'Arròs i oferiran diferents menús a un preu de 27 euros basats en aquest cereal que es conrea al Delta de l'Ebre.
Coincidint amb l'època de la sega de l'arròs, un any més restauradors del municipi han preparat una proposta de menús que combinen aquest producte amb d'altres de proximitat com peix de la llotja de l'Ampolla,marisc i vins DO Terra Alta.
Tanmateix, la marca d'arròs Nomen col·labora un any més amb les Jornades Gastronòmiques obsequiant els restaurants adherits amb arròs perquè l'utilitzen als seus menús.
Els restaurants participants en esta XXI edició de les Jornades Gastronòmiques són: el Bama Restaurant-Beach Club, Botavara, Can Piñana, Casa Llambrich-Juani, el Club Nàutic-Casa Montero, La Barraca, La Roca Plana, Lo Goleró, Nova Devimar, Sol i la Taperia lo Típic.