L'Agència Catalana de l'Aigua adjudica el contracte per redactar el projecte de la futura depuradora de Tivissa

per Aguaita.cat , Tivissa, 16 de setembre de 2020 a les 10:58 |
Vista del poble de Tivissa | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha adjudicat el contracte per a redactar el projecte constructiu de la depuradora de Tivissa, a la comarca de la Ribera d’Ebre. Amb un pressupost superior als 114.200 euros, es disposarà d’un termini de 7 mesos –un cop se signe el contracte- per a definir quina és la millor solució per garantir el sanejament d'este municipi.

En este sentit, el projecte haurà de preveure diverses alternatives pel que fa a la ubicació de la depuradora, les estacions de bombament i els col·lectors en alta, amb l’objectiu de garantir les necessitats de sanejament actuals i futures. En la redacció del projecte s’implantarà la metodologia de Modelatge d’informació de la construcció (Building Information Modelling, BIM).


Actualment, Tivissa té una població superior als 1.600 habitants, segons dades de l’Idescat, i no disposa d’estació depuradora.

 

Participació