Comença amb normalitat el curs escolar als centres educatius de Tortosa

Sis mesos després d'haver hagut de tancar pel confinament, les aules han tornat a acollir escolars a tot el municipi

per Aguaita.cat , Tortosa, 14 de setembre de 2020 a les 12:35 |
Un alumne de l'escola de Sant Llàtzer de Tortosa en el seu primer dia de curs | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de setembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Este dilluns ha sigut un dia especial per moltes famílies, tant pels infants com pels adults: molts mesos després de no poder accedir a les aules de les escoles, avui s'ha reprès l'activitat amb l'inici del nou curs. Pels menuts, ha sigut l'oportunitat de retrobar-se amb la resta de la classe i amb el professorat, mentre que per les famílies ha sigut un moment de tornada a la rutina, per molt que adaptada a la nova situació.
 

Este matí, l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha acompanyat la directora del serveis territorials d'Ensenyament, Montse Perelló, i la directora dels serveis territorials de Salut, Mar Lleixà, en el tret de sortida oficial al territori, que s'ha fet a l'escola de Sant Llàtzer i l'institut Cristòfol Despuig de Tortosa.

Roigé ha qualificat el dia d'avui com "un dia important, especial", ja que des del març les aules dels centres educatius havien quedat tancades i "ara ja tornen a tindre vida i alegria". Per fer-ho possible, durant el juliol i l'agost l'Ajuntament de Tortosa ha treballat en coordinació i amb la "complicitat" del departament d'Ensenyament, ha destacat l'alcaldessa, per habilitar totes les mesures de seguretat que fossen necessàries per a l'inici del curs, ja que el més important és que "els xiquets poguessen tornar a l'escola", ha insistit Roigé.

 
L'inici del curs s'ha fet amb normalitat al municipi. En el cas de l'escola de Sant Llàtzer i l'institut Cristòfol Despuig, a més, ha servit per estrenar els nous espais que s'han construït al centre. De la mateixa manera, este curs servirà perquè l'escola complete el cicle al centre, amb alumnat fins a sext de primària. 
 
L'alcaldessa de Tortosa ha agraït a tota la comunitat educativa els esforços duts a terme per garantir l'inici del curs, i també a les famílies, per com de bé han fet la tornada a l'escola.

 

Participació