Medi Ambient

«Platges Netes»recull 300 litres de residus en una setmana a l'Ametlla de Mar

La pròxima neteja serà dimecres 26 d’agost a les 8.45 h del matí a la cala Pepo i el dijous 27 a les 19 h, a la cala Xelín

per Aguaita.cat, L'Ametlla de Mar | 25 d'agost de 2020 a les 20:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 d'agost de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El grup de voluntaris "Platges Netes" de l'Ametlla de Mar ha ampliat la seva acció de neteja setmanal a dues amb un torn de tarda. La setmana passada es van realitzar a les platges de l’Estany Tort i al Port Olivet i en total es van recollir 300 litres de residus.
Una desena de persones es van reunir dimecres passat a la platja de l’Estany Tort, on es van recollir 120 litres de plàstics, 120 litres de resta i 1/8 de vidre d’una bossa de 120 L segons han informat en una entrevista a la Cala RTV. Dijous, la neteja va ser a la tarda a Port Olivet, on també una desena de persones van recollir 30 L de plàstics, 30 L de resta i també objectes com una bicicleta, una cadira de plàstic i un coixí.

La pròxima jornada serà demà dimecres 26 d’agost a les 8.45 h del matí a la cala Pepo i el dijous 27, a les 19 h, a la cala Xelín. Els interessats en participar, cal que es posen en contacte a través de l’Instagram @platgesnetes_lacala.
 

 

Participació