CULTURA

L'Ajuntament de Roquetes suspèn el Tradicionàrius 2020 per prevenció davant la Covid-19

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Roquetes ha decidit suspendre el Tradicionàrius 2020 com a mesura de seguretat davant l'evolució de la pandèmia a les Terres de l'Ebre

per Aguaita.cat , Roquetes , 20 d'agost de 2020 a les 12:13 |
El regidor de Cultura, Sisco Ollé. | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 d'agost de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Roquetes ha pres la decisió de suspendre finalment el Tradicionàrius de les Terres de l'Ebre, un esdeveniment de referència en la música d'arrel de tot el País que va néixer fa 25 anys a Roquetes i que fins ara mai havia faltat a cap agenda dels experts en música d'arrel i dels roquetencs ni ebrencs.

"Per causes majors, i com tothom sap a causa de la Covid-19 i davant de l'augment de casos que tenim al territori des de fa 3 setmanes, l'equip de govern vam decidir esta setmana no celebrar l'edició d'enguany", ha explicat el regidor de Cultura de l'Ajuntament, Sisco Ollé.


El regidor explica en un comunicat que al mes de març estava tancat el cartell d'enguany i veient com havia anat la pandèmia i per evitar rebrots i contactes vam decidir a finals de juliol, juntament amb l'empresa Túbal, canviar-li el format. En lloc de fer-ho en un espai fix com l'hort de Cruells, vam decidir fer cercavila de música tradicional i fer una festa diferent pels carrers i locals d'oci del municipi, però esta setmana, veient la incidència del coronavirus a Roquetes i en general a les Terres de l'Ebre, han optat per suspendre'l. "Ens dol per la feina feta per Túbal i per tots els grups que teníem aparaulats i per tant demanem disculpes a tothom, però és un fet de força major i volem evitar mals majors.", apunta Ollé.

També apunta que de cara l'edició de l'any avaluaran les mesures que cal prendre per tirar endavant el Tradicionàrius 2021 "esperant que el tema de la Covid-19 ja estiga més controlat i tothom puga tornar a una mínima normalitat, tant els grups com la gent, i en especial el món de la cultura que ha estat i és un dels més perjudicats", conclou.


 

 

Participació