Estrella Martínez, directora d'Infermeria de l'Hospital Verge de la Cinta rep el Premi Talent 2020

La directora de l'Hospital Verge de la Cinta recull el Premi Talent 2020 en representació dels equips d'infermeria que han demostrat la seua solidaritat durant la pandèmia de la Covid-19

Aguaita.cat
18 d'agost del 2020
Actualitzat a les 18:55h
La directora de l'Hospital Verge de la Cinta recull el Premi Talent 2020 en representació dels equips d'infermeria que han demostrat la seua solidaritat durant la pandèmia de la Covid-19
La directora de l'Hospital Verge de la Cinta recull el Premi Talent 2020 en representació dels equips d'infermeria que han demostrat la seua solidaritat durant la pandèmia de la Covid-19 | Cedida
La infermera, Estrella Martínez, vocal de Col.legi d'Infermeres de Tarragona (CODITA) i directora d'Infermeria del Verge de la Cinta de Tortosa rep el Premi Talent a la Solidaritat que atorga la Cambra de Comerç de Barcelona, en representació de les 50.000 professionals d'infermeria de tot Catalunya que han estat a primera línia de la pandèmia.

Estrella Martínez, a més,  aporta el seu testimoni en el programa especial que TV3 emet esta nit, dimarts 18 agost,  sobre l'entrega dels Premis Talent 2020. Donarà la visió de com es gestiona un Hospital de referència a les Terres de l'Ebre  , en este cas el Verge de la Cinta en els temps díficils d'enfrontar una pandèmia totalment nova i com s'han organitzat els centres i els seus vEl 3 d’octubre es lliuraran durant un acte públic, a la Casa Llotja de Mar, la resta de Premis Talent Cambra en les diverses categories convocades en aquesta sisena edició.El 3 d’octubre es lliuraran durant un acte públic, a la Casa Llotja de Mar, la resta de Premis Talent Cambra en les diverses categories convocades en aquesta sisena edició.eritables motors i protagonistes, els equips d'infermeria.

Estrella Martínez Segura és l'actual vocal de la Junta del Col·legi de Tarragona i pròxima candidata a degana, en representació del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya.

Televisió de Catalunya emetrà el programa especial Premis Talent 2020 que analitza les conseqüències de la pandèmia de la COVID19 en termes de crisi econòmica i com un conjunt de professionals i d’empresaris catalans innovadors i amb talent han sabut fer-hi front. L’emissió serà avui, 18 d’agost, a les 23:45 h per TV3 i dimecres 19, a les 22:10 pel Canal 33. A més es podrà visionar per la web de la CCMA.

El programa, presentat per la periodista Helena Garcia Melero, es va enregistrar a la Casa Llotja de Mar i recull, entre altres, el testimoni de l’Estrella Martínez Segura –actual vocal de la Junta del Col·legi de Tarragona i pròxima candidata a degana– que hi va participar en representació de les més de 50.000 professionals que integren el Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya.

Premis Talent 2020 també entrevista el president de la Generalitat, Quim Torra, el president de la Cambra, Joan Canadell, el creador dels Premis i president de la WTS, Bru Recolons, l’economista Xavier Sala-i-Martin i la vicepresidenta de la Cambra, Mònica Roca.

El programa compta amb l’aportació musical de Maria Arnal i Marcel Bagés, que interpreten dues peces; i la participació de diversos patrocinadors –Agbar, Condis, Orevon i Mediapro– que exposen els seus arguments en favor de promoure i donar suport al talent en temps difícils.

Premis Talent 2020 és una producció d’Empren2 S.L. amb la col·laboració de The Mediapro Studio i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

PREMIS TALENT 2020

Els Premis d’Honor Talent Cambra reconeixen a persones amb una trajectòria destacada en valors que beneficien a la societat com el mecenatge (Fundació Castell de Peralada), l’humanisme (Marina Garcès), la ciència (Fundació de lluita contra la Sida) i la solidaritat (Col·legis de Metges i d’Infermeres i Infermers de Catalunya), a personalitats estrangeres que aposten pel talent català (John Hoffman) i també a catalanes que exerceixen d’ambaixadors de la marca Catalunya (Gerard Piqué).

Enguany s’hi han afegit tres premis especials COVID19 per enaltir la capacitat creativa i innovadora d’institucions i empreses catalanes a l’hora d’afrontar la lluita contra la pandèmia del coronavirus i donar una resposta positiva. Han correspost a Protofy, Obra Social Sant Joan de Déu i Boloberry.