El Servei de Polítiques d'Ocupació d'Amposta obté un certificat de gestió de qualitat

L’Àrea de Polítiques d’Ocupació pretén millorar la capacitació i inserció laboral i ser un recurs de dinamització socioeconòmica a Amposta i a la comarca del Montsià

Façana de l'Ajuntament d'Amposta, en una imatge d'arxiu.
Façana de l'Ajuntament d'Amposta, en una imatge d'arxiu. | Cedida
Redacció
17 d'agost del 2020
Actualitzat a les 12:28h
L'Àrea de Polítiques d'Ocupació de l'Ajuntament d'Amposta treballa de forma continuada amb l'objectiu de millorar l'ocupabilitat en tots els sectors econòmics. La tasca principal d'este servei pretén millorar la capacitació i inserció laboral i ser un recurs de dinamització socioeconòmica a Amposta i a la comarca del Montsià. I és gràcies a la tasca realitzada que han aconseguit la certificació del sistema ISO 9001:2015, que els permetrà treballar per una millora continua i de qualitat.

El certificat garanteix el compliment dels requisits en la gestió i desenvolupament de polítiques d'ocupació i inserció laboral, així com en la gestió del sistema de formació professional per a l'ocupació en l'àmbit laboral. A banda, amb el reconeixement s'estableixen diferents principis del sistema de gestió de la qualitat com l'aplicació de conceptes de millora contínua, definint i revisant de forma periòdica els objectius per assegurar el compliment i la superació de les expectatives dels clients, treballadors i grups d'interès; així com assegurar el compliment de la legislació i reglamentació aplicable a les nostres activitats; i el compromís amb la detecció de les mancances formatives del teixit socioeconòmic, especialment aquelles que no són ateses per altres canals.

La política de qualitat es revisa i s'adapta contínuament partint dels condicionants legislatius, tecnològics i de l'entorn canviant dins dels quals des de l'Àrea de Polítiques d'Ocupació de l'Ajuntament d'Amposta emmarquen les seves activitats.