Imaginari i paisatge local es troben en l'exposició «Quart Paisatge» a Ulldecona

L'obra de Sergi Ramírez s'inaugurarà a la Casa de la Cultura, el 22 d'agost

Una de les obres de l'exposició, 'Acció a la pedrera i far estratègic'.
Una de les obres de l'exposició, 'Acció a la pedrera i far estratègic'. | Sergi Ramírez
Redacció
17 d'agost del 2020
Actualitzat a les 12:28h
Amb el paisatge inventat com a fil conductor, i fusionant imaginació i records dels llocs on ha estat, l'artista Sergi Ramírez presentarà l'exposició "Quart Paisatge" a la Casa de la Cultura d'Ulldecona, el dissabte 22 d'agost. Una sèrie de quadres recents, alguns fins i tot creats durant el confinament, on es podrà explorar el pensament del pintor.

La periodista Laia Beltran deia de l'obra exposada que "als quadres de Sergi Ramírez s'hi copsen emocions físiques i paisatges inventats: una quarta dimensió on conviuen edificis abandonats, pedreres escalonades, camps d'arròs, naus industrials i platges feréstegues. Però en realitat tot són paisatges referencials fruit dels seus viatges". Un quadern de viatge de l'artista barceloní que mostra el seu recorregut autodidacta, així com els coneixements que ha begut a l'Escola d'Art i Disseny de Tortosa i posteriorment a Barcelona.

Tot i ser de Barcelona, Sergi Ramírez fa més de 20 anys està establert a Ulldecona, on a banda de desenvolupar la seva faceta de pintor treballa també com a escultor de sorra en Arenas Posibles.