Deltebre organitza unes festes en línia amb premis per a bescanviar al comerç local

S'han destinat un total de 1.400 euros repartits en cinc categories diferents

El recinte de ball de Deltebre buit, en una imatge d'arxiu.
El recinte de ball de Deltebre buit, en una imatge d'arxiu. | Ajuntament Deltebre
Redacció
14 d'agost del 2020
Actualitzat a les 12:14h
L'Ajuntament de Deltebre ja va anunciar fa uns mesos la suspensió de les festes majors a causa de la pandèmia de la COVID-19. Tot i això, aquest any es plantegen una sèrie d'activitats en línia amb el lema #CotoBarraca per tal que els veïns i veïnes puguin participar en la festa major sense sortir de casa. Entre les activitats destaquen el concurs de balcons engalanats, el concurs d'arrossos, el concurs de ball de festes, el concurs de Tik Tok i el concurs de fotografia històrica.

La participació en els concursos s'efectuarà a través de les xarxes socials de l'Ajuntament de Deltebre i els premis, un total de 1.400 euros entre les cinc categories, seran vals de compra per a les botigues de comerç local i de proximitat, i es gestionaran de manera coordinada amb FECOTUR. La regidora de Festes, Equipaments i Actes, Carme Franch, ha animat a la ciutadania a "participar en els diferents concursos, a gaudir del nucli proper de família i dels amics sempre respectant les restriccions sanitàries i amb la màxima prevenció possible, i a carregar energies".

A banda d'aquestes activitats, que es podran realitzar fins al 23 d'agost, aquest divendres també es realitzarà un acte telemàtic al compte Facebook de l'Ajuntament de Deltebre que comptarà amb la participació de l'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, les entitats col·laboradores de les festes i el cantautor Joan Rovira. Les Festes Majors, en condicions de normalitat, s'haurien d'haver començat tot just aquest divendres 14 d'agost i finalitzat el dia 23 del mateix mes.