L'Alcalde de l'Aldea mostra el seu rebuig al lliurament dels beneficis locals al Govern Espanyol

L'Alcalde de l'Aldea, Xavier Royo, ha signat un decret d'Alcaldia ratificant la Moció conjunta de l'ACM i la FMC, on rebutja l'acord signat per transferir el romanent de tresoreria dels Ajuntaments al Govern de l'Estat

per Aguaita.cat , L'Aldea, 12 d'agost de 2020 a les 20:28 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 d'agost de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Alcalde de l'Aldea, Xavier Royo, ha signat un decret d'Alcaldia ratificant la Moció conjunta de l'ACM i la FMC, on rebutja l'acord signat entre el Govern de l'Estat i la Federacion Española de Municipios, per transferir el romanent de tresoreria dels Ajuntaments al Govern de l'Estat. 

Xavier Royo, comenta que : ”Els diners que avui disposem a les arques de l'Ajuntament, són els estalvis de les aldeanes i aldeans i mentre jo sigui Alcalde, seran per a fer actuacions a l'Aldea, de cap manera no ens deixarem enlluernar per unes promeses gens sostenibles econòmicament. Estem a l'Ajuntament per servir a la ciutadania, però també estem per a vetllar pels interessos dels nostres veïns i veïnes”.

 

Participació